Boek uw afspraak

Nieuwsbrief augustus

Beste klanten, De scholen zijn weer open en dat betekent dat ook de zomer helaas over een aantal weken officieel afgelopen is! Wij hopen dat jullie hebben kunnen genieten van de warme dagen en hete nachten! Geniet er nog even van want voor je het weet lopen we weer in onesies en winter bootsen 😊

Onze vrije dagen hebben wij goed benut met heel veel rust, ontspanning en niet te vergeten erg veel plezier. Wij zijn weer tot jullie beschikking en hebben er ontzettend veel zin in, onze kamers te vullen met alleen maar goede energie stromingen, veel gezang en gedans en positieve verhalen zodat jullie weer ´on point´ het leven in kunnen!

De aanvragen om te laseren stromen binnen. Om de agenda dragelijk te kunnen houden, zullen we het vanaf heden iets anders doen.

Stappenplan laseren bij Caption Clinic: 1. mail naar captionclinic@gmail.com met de zin; "ik wil graag laseren" inclusief je telefoon nummer. 2. je wordt gebeld om een telefonisch consult te plannen (dag en tijd) Let op: we bellen anoniem! 3. je ontvangt per email een medische vragenlijst 4. telefonisch consult vindt plaats (10 á 15 min) 5. duidelijkheid of je kunt laseren

Voor de vrouwen onder ons Steeds vaker krijgen we cancel telefoontjes vanwege de menstruatie periode, mits je een aandoening hebt en je cyclus hierdoor onregelmatig is, houden wij hier geen rekening mee. Wordt de afspraak dus niet tijdig geannuleerd hanteren we onze no-show reglement. Zie verder in deze mail bij veel gestelde vragen hoe wij dit oplossen!

Helaas leven we nog in een nare tijd anno 2020 (het jaar van de Covid-19) en gezien er pieken en dalen zijn hanteren wij nog altijd de voorzorgsmaatregelen volgens het RIVM:
-Mondkapjes verplicht (tijdens de behandeling)

-Handen wassen bij binnenkomst (Vriendelijk verzoeken wij u geen gebruik van onze privé keuken te maken maar van het fonteintje in de toilet)
Ook wij volgen de schoonmaak regels om alles zo hygiënisch mogelijk te onderhouden.

-Kom alleen naar je afspraak -Kom zonder kinderen (dit geldt ook voor de kinderwagen)

-Bel als je hoest, koorts, of griep hebt

Voorkomen is beter dan genezen, laten wij elkaar hierbij helpen voor een gezonde toekomst!

Tot gauw lieverds , take care!!!