Boek uw afspraak

Nieuwsbrief juli

Dag Lieve mensen,

Wat is het toch fijn dat alles beetje bij beetje weer normaal wordt ook al zullen we met zijn allen nog even voorzichtig moeten blijven. Gezondheid voorop!

 

Wij bedanken een ieder voor de medewerking betreft onze maatregelen in de salon.

In onze laatste nieuwsbrief hebben wij onze baby Alma verwelkomd, we mogen met trots zeggen dat Alma heel hard werkt. Wat een enthousiasme, blijdschap en vertrouwen kwam er uit velen van jullie, dit geeft ons elke dag weer een extra boost! Om kennis te maken met Alma, is de 1e stap het boeken van een laser consult. Hier zullen we de behandeling met je doornemen, je voorzien van de nodige informatie en is er de mogelijkheid om vragen te kunnen stellen betreffende de behandeling. Hierbij vragen we een ieder zo eerlijk mogelijk te zijn betreffende je gezondheid. Caption Clinic geeft om je huid en kan alleen een duidelijke indicatie geven als de intake op eerlijkheid is gebaseerd.

 

Het is jullie vast ook niet ontgaan dat op ons venster nog een nieuwe behandeling staat; ´Microblading´. Wanneer deze van start gaat, zullen we kenbaar maken op onze social media, dus houdt deze goed in de gaten.

 

De vakantie periode is nabij en wat jullie plannen ook zijn, wij wensen jullie heel veel plezier. Haal er het beste uit want we weten nu heel goed hoe het is om genoodzaakt binnen te zitten.

Team Caption zal zelf op vakantie gaan. Vanaf dinsdag 4 augustus tot en met 15 augustus 2020 zullen wij gesloten zijn.

 

Voorkom teleurstelling en boek je afspraak op tijd want vol=vol!

Love

 

Team Caption